070-777 85 52

Välkommen till Adenbergs Schakt

Tjänster

Adenbergs Schakt erbjuder ett flertal tjänster inom Schaktarbeten & maskiner, nedan följer en lista på vad vi erbjuder offertförfrågan kan göras direkt på hemsidan.

- Schaktarbeten/Markarbeten
- Kommunal VA anslutning & Enskilda avlopp
- Tomtplanering
- Dränering & Isolering
- Rivning/Bilning
- Tädfällning & Stubbfräsning
- Materialleveranser
- Snöröjning & Halkbekämpning

Om oss

Företaget utför allt inom mark och anläggningsarbeten som tex kommunala anslutningar av VA , dränering, isolering, grundläggning, grov och fin-planering av tomter samt trädfällning. Vi samarbetar med behöriga rörmokare, elektriker och sprängare och vi hjälper gärna till med samordning av uppdrag eller leveranser av material. Företaget finns på Värmdö och arbetar huvudsakligen i Stockholm med omnejd.

- Våra kunder består av privatpersoner, stora och små företag samt kommuner. Arbetet utförs till både fast pris enligt offert och till löpande pris. Som privatperson kan man nyttja ROT-avdrag för arbetskostnaden till flera av våra tjänster.

- Adenbergs schakt innehar erforderliga maskinförarbevis, försäkringar samt F-skatt.

Maskinpark

Adenbergs Schakt innehar en stor & modern maskinpark och erbjuder utöver vårt tjänsteutbud även uthyrning av olika maskiner.

Om oss

Adenbergs Schakt är verksamma inom Stockholm med omnejd och tillhandahåller tjänster inom Schakt, Materialtransporter, Enskilda avlopp, VA-anslutningar och mycket mer.

Vi är ett litet personligt företag med högt engagemang & kompetens som hjälper både privatpersoner och företag.

Totalt antal besök

79741

Hitta hit

Kontakta Oss

Telefon: 070-777 85 52
Epost: info@adenbergsschakt.se

Adress:

Evlinge skolväg 26
139 53 Värmdö